22 april – Lesavond Mulchen en Groenbemesters

Mulchen en groenbemesters zijn essentiƫle technieken voor tuiniers van alle niveaus. Tijdens deze boeiende lesavond leer je:

  • Mulchen: Ontdek waarom mulchen zo belangrijk is voor je tuin. Leer verschillende mulchmaterialen kennen en hoe je ze effectief kunt gebruiken om onkruid te onderdrukken, de bodemvochtigheid te behouden en de bodemvruchtbaarheid te verhogen.
  • Groenbemesters: Leer hoe groenbemesters kunnen helpen bij het verbeteren van de bodemstructuur, het stimuleren van nuttige bodemorganismen en het aanvullen van voedingsstoffen. Ontdek welke planten geschikt zijn als groenbemesters en hoe je ze op de juiste manier in je rotatieschema integreert.

Deze les wordt gegeven door Wendy van het Groentuiniertje.

Locatie: STALVOC

Startuur: 19:00

Vergelijkbare berichten